Parazita carpoeater

Halbetegségek: terápia és megelőzés. Az akváriumi halak betegségei - Társadalom -

A Szovjetunió ideje óta foglalkozik halakkal.

parazita carpoeater paraziták tüneteivel járó csalánkiütés

És a lakásában az akváriumok az egész falon állnak, összmennyiségük meghaladja az egy tonnát. Fiatal gyöngygourami, pecilia és molinesia, köztük volt egy már nagyon terhes nőstény guppi. Otthon otthon azonnal egy nagyon kényelmes kocsiba helyeztem, nagyjából ugyanaz link. És ahol szó szerint néhány nappal később biztonságosan szült.

Nos, szültem és szültem. Egy bögrével megsütött parazita carpoeater egy liter akváriumot ültett át az ba. Az akváriumot kifejezetten nekik indították, és semmilyen módon nem érintkeztek más halakkal vagy növényekkel.

parazita carpoeater felépülhet a Trichomonas ból

Eltelt egy idő. A sült krumpli sikeresen felnőtt és már hasonló a halhoz.

Helytelen tartalom

Olvassa el még Melafix az Ön akváriumához - az egyszerű megoldás! Csináld magad! Aztán egy szép napon észrevettem, hogy egy sütésre úgy tűnik, hogy valami tapadt a gyomorra, a halakhoz képest meglehetősen lenyűgöző méretű.

Változások a felmerülő kérdés előtt: A talaj pótlása Segítsen azonosítani a halbetegséget. A halak megbetegedtek, miután a dekoratív talajt kavicsokkal helyettesítették. Sajnos nem sikerült azonnal átültetni a beteget, még 3 harcsát fertőzött meg. Most 4 antsitrus harcsa van karanténban 3 napig.

És egy héttel ezelőtt véletlenül néztem egy videót Youtube, ahol húsevővel fertőzött halakat mutattak. És a hogyan kezelik Trichomonast fórum nagyon úgy nézett ki, mint egy szopós hal Ponty evő csak kicsi.

Argulos, ponty evő vagy halak.

Egy kis rákfélék, amelyek halak formájában követik az áldozatot, hozzákapcsolódnak, átszúrják a bőrt és ivnak vért. A halak idővel kimerültséggel halhatnak meg.

parazita carpoeater meddig lehet az aszcariasis titere

Ezenkívül, a bőr károsodásával, a húsevő megnyitja a kaput a bakteriális és gombás fertőzésekhez. Vagy csipesszel távolítják el, vagy klorofoszmal vagy karbofoszval megmérgezik őket.

Слушай меня, сын, - сказала Николь. - Я не собираюсь быть инвалидом.

Gyorsabban elkapott egy halat és betette egy bögrebe. És elkezdett gondolkodni, mit tegyen.

A legérdekesebb dolog az volt, hogy nem tudtam megérteni, hogy egy gyakorlatilag steril, sült akváriumban hol lehet parazita. A serpenyőt egy csészealjra fektettem, és telefonon fényképeztem.

Ezután részletesen beszélünk az egyes problémákról. A mérgezésről Egy akváriumban a halbetegség könnyen észrevehető, különösen, ha megváltoztatja a színét és nehezen lélegzik. Általános szabály, hogy klórmérgezéskor a halak kopoltyúi nyálkával borulnak, és ők maguk próbálnak kiugrani az akváriumból.

Ichthyophthyreosis Ichthyophthirius multifiliis : A hibáim! Sok tipp és javaslat volt, de csak egy olyan csoportban segítettek, ahol parazita carpoeater vannak Facebook. Vagyis nem egy parazita, de kora testvére kiderült.

És van egy ilyen rendellenesség az életképes, nem olyan ritka.

fehér foltok

A kiskutyákkal foglalkozással foglalkozó emberek szerint halakból kb. Egy eset fordul elő. A megjelenésen kívül ez nem befolyásolja fejlõdésüket, idõsekké is élhet, és még utódokat is hozhat.

parazita carpoeater beszúrjon ascaris t a szövegbe

A titok nyilvánosságra hozatalának megünneplésére felhívta azt a személyt, akitől a halat elvette. Nagyon meglepődött, és azt mondta, hogy egész életében még nem látott ilyen jelenséget.

És először kaptam parazita carpoeater. Nem igazán akartam enni egy sült sütőt, és a WC-ben történő lefolytatás sem volt nagyon humánus, ezért a középső lehetőséget választottam, és hagytam, hogy az általános akváriumba menjen. Úgy gondolom, hogy a skalárok között is fennmarad, így élni fog. Mások néha túlélik.

parazita carpoeater pszichológia parazita

De sajnos vagy szerencsére másnap reggel nem találtam. Tehát, ha valami hasonlót találsz az akváriumban egy gupival, ne ess pánikba : Itt találhatók más képek és videók hasonló eltérésekkel: Kiskutyák Poecilia reticulata rendellenességgel!

parazita carpoeater pinworm férgek szoptató anya

Kiskutyák Poecilia reticulata rendellenességgel!

Lehet, hogy érdekel