Parazita dubstep

parazita dubstep

Music A lila ördög lézerbikása: Arca, Ellen Allien és Pinch néznivaló új klipjei Korábban is örömmel mutogattunk friss, értékes videókat, miért most szakítanánk ezzel a hagyománnyal?

a helminták előnyeiről

Nézzük meg, mit szükséges berakni most a retinákba — főleg, hogy mindegyik egy-egy közelgő nagylemez előfutára. Arca, az időt leuraló jövőkirálynő Kedvenc es születésű venezuelaink mindhárom albuma, és a most év elején kijött több mint egyórás!

a legjobb legjobb férgek elleni gyógyszerek

Arca valamiféle mágikus energia birtokában lehet, hiszen olyan aléltató mutációit tenyészti ki az egyébként már ismert elektronikus zenei formuláknak, hogy azok jótékony parazitaként eszik be magukat az ember fejébe, és kellő zenei fogékonyság esetén parazita dubstep ott ragadnak. Az biztos, hogy ha húsz évvel korábban érkezik meg köreinkbe, akkor most Aphex Twin mellett emlegetnénk. Ehelyett most a június án megjelenő új albumát KiCk i emlegetjük, amin olyanok tűnnek majd fel, mint Björk, SOPHIE, Shygirl vagy Rosalíaés itt is van róla ez a videó, ami egy gyönyörűen misztikus, angyali-ördögi affért dolgoz fel.

ha a férgek önállóan jönnek ki

Lehet, hogy érdekel