Ipad mérőszalag

‎CamToPlan mérőszalag & vonalzó az App Store-ban

ÚGYSEM MERED 2 (RÁNTOTT IPHONE/IPAD)

Vízszintesen és függőlegesen ipad mérőszalag Hosszt, távolságot, felületet. A kibővített valóságnak és az ARKit-nak köszönhetően bármit megmérhetsz ezzel a virtuális vonalzóval és mérőszalaggal.

ipad mérőszalag

A lézeres mérőszalagokkal és más mérőeszközökkel már sokkal könnyebb a mérés. A telefonodon vagy táblagépeden lévő kamera használatával meg tudod húzni 3D-ben a mérővonalakat.

ipad mérőszalag

A CamToPlan egy kibővített valóságban működő mérőeszköz, mely segít, hogy a kameráddal tervrajzokat készíts. Személyes és professzionális használatra is ajánljuk.

ipad mérőszalag

Velünk úgy mérhetsz, mint egy szakember. A virtuális valóságnak köszönhetően pillanatok alatt megmérheted a padlók, falak, ablakok, ajtók vagy akár az egész otthonod dimenzióit.

Leírás A mérőszalag gyakorlatilag változatlan maradt több mint éven át. Az eTape16 digitális mérőszalag nemcsak a mérőszalagot forradalmasítja, de kiterjeszti annak hasznosságát is, amire még soha nem volt lehetőség. A nagyméretű digitális kijelző könnyen olvasható, míg az előremutató funkciók könnyen elérhetők. A fejlett funkciók mellett az eTape16 elegáns, modern dizájnt tartalmaz.

Nincs szükséged többé vonalzóra vagy mérőszalagra! Ezt az alkalmazást szinte bármire használhatjátok: - Személyes felhasználás: hosszmérő alkalmazás az ezermesterek számára, akik szeretik a barkácsolást! Hogyan működik ez a mérőalkalmazás?

ipad mérőszalag

A Apple ARKit-ján alapul. A gépi tanulási algoritmusok összesítik a készülék érzékelőjének adatait gyorsulásérzékelő, giroszkóp stb. Funkciók: - Metrikus méter, centiméter és angolszász mértékegységben is mérhetsz láb, hüvelyk.

ipad mérőszalag

Az alkalmazás meghatározza a padló és a célpont metszéspontját, még akkor is, ha az nem látható.

Lehet, hogy érdekel